Goed auto-onderhoud maakt dat u zorgeloos kunt rijden

Onze monteurs staan voor u klaar om uw auto vakkundig en gedegen te onderhouden. Wij zijn bekend met alle gangbare merken en modellen en weten precies wat er nodig is om uw auto in perfecte conditie te houden. Door regelmatig een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren verlengt u de levensduur van uw auto en voorkomt u onaangename verrassingen. Tevens verhoogt een aantoonbaar goed onderhouden auto zeker de inruilwaarde. Tijdens een beurt controleren wij uw auto op alle vitale punten en zorgen wij ervoor dat de motor weer in topconditie is.

Bij ons weet u vooraf waar u aan toe bent. Wij maken duidelijke afspraken, zeker wat betreft de prijs. Mocht er onverhoopt een defect aan het licht komen, dan nemen wij daarover natuurlijk contact met u op.

ONDERHOUDSBEURTEN

Voor het onderhoud van uw auto kunt u prima bij ons terecht. Ook voor lease auto’s. Bij een “grote onderhoudsbeurt” krijgt u van ons een GRATIS APK-keuring. Heeft uw auto de “grote onderhoudsbeurt” nodig, maar geen APK keuring? Dan ontvangt u van ons een tegoedbon voor gratis APK-keuring.

Opties Onderhoudsbeurten

Eurorepar Car Service
Jaarlijkse Onderhoudsbeurt

149 00*

Controle op 25 belangrijke punten

Motorolie verversen

Oliefiter vervangen

Controle van diverse vloeistoffen

Uitgebreide controle van het aircosysteem

Accucontrole inclusief rapportage

Controle conditie remvloeistof

* Voor een auto met een motorinhoud van 901 t/m 1100cc betaalt u € 10,- extra. Voor een auto met een motorinhoud van 1101cc t/m 1400cc betaalt u € 35,- extra. Voor een auto met een motorinhoud van 1401cc t/m 1600cc betaalt u € 50,- extra. Voor een auto met een motorinhoud van 1601cc t/m 1800cc betaalt u € 65,- extra. Waarom betaalt u voor een grotere motor inhoud meer? In een grotere motor zit meer motorolie en zijn onderdelen duurder. Bij ons betaalt u dus alleen voor wat u echt gebruikt.

Eurorepar Car Service
Grote Onderhoudsbeurt

op aanvraag **

Jaarlijkse onderhoudsbeurt plús:

Luchtfilter +

Bougies +

Interieurfilter +

Brandstoffilter +

Bij iedere “grote beurt” ontvangt u een gratis APK

** Waarom prijs op aanvraag? De kosten van de “grote beurt” met de bijbehorende werkzaamheden zijn afhankelijk van het type auto en de kilometerstand. Bij ons betaalt u dus alleen voor wat u echt gebruikt.