Acties bij Autoservice de Olm

Gratis Airco Check - Autoservice de Olm - Eurorepar Car Service Krimpen aan den IJssel

GRATIS AIRCOCHECK


Bent u klaar voor het mooie weer?

Een goed werkende airco maakt niet alleen uw rit comfortabel, het zorgt ook voor schone en frisse lucht in uw auto. Hiervoor is het belangrijk om regelmatig uw aircosysteem en het niveau en kwaliteit van het koelmiddel te controleren. Daarom kunt u bij Eurorepar Car Service nu gratis en vrijblijvend uw airco laten checken!

Wij testen uw aircosysteem uitvoerig op het functioneren en controleren alle aansluitingen. Als blijkt dat de airco moet worden onderhouden of bijgevuld, krijgt u altijd een duidelijk advies en prijsindicatie vooraf.

Te lang wachten met het onderhoud aan uw airco zorgt ervoor dat deze niet goed meer koelt en minder schone lucht blaast. Ook kan op den duur de compressor stuk gaan, wat vaak hoge kosten met zich meebrengt.

Alleen nu kunt u extra voordelig uw airco laten reinigen of een beurt geven. Zo kost een grondige reiniging van uw airco tijdelijk maar € 29,- en heeft u een volledige aircobeurt, inclusief nieuw koelmiddel, voor maar € 99,-.* Zo bent u goed voorbereid voor het mooie weer.

Bel ons op 0180-521700 of maak hier online een afspraak!

Bent u al klant bij ons? Maak de afspraak dan via uw klantensite, dan zijn de meeste gegevens al ingevuld.

*prijs inclusief BTW en geldig voor auto’s met R134A koudemiddel (voor 2017)

Autoservice de Olm - uw Eurorepar Car Service garage: kwaliteit en service voor een vaste prijs