Écht voordeel in handen met de Eurorepar Service Pas

Met de Service Pas van Eurorepar Car Service heeft u écht voordeel in handen! De Service Pas biedt u het hele jaar door tal van klantvoordelen. U ontvangt de Service Pas voor € 79,95 bij het uitvoeren van onderhoud. Bekijk alle voordelen hieronder of neem contact met ons op voor meer informatie. Liever alleen Europese pechhulp? Voor € 59,95 schaft u voor een periode van 1 jaar de Eurorepar Mobiliteitsservice aan.

 

Alle voordelen op een rij

APK

Met de Service Pas van Eurorepar Car Service én in combinatie met uw jaarlijkse onderhoudsbeurt is uw APK keuring voor benzine-auto’s, 4-gas meting en EOBD inclusief. De afmeldkosten zijn exclusief.

Vloeistoffen tussentijds bijvullen

Met de Service Pas van Eurorepar Car Service geniet u het hele jaar van extra service. Is uw ruitenwisservloeistof bijna op? Het olieniveau te laag? Wij vullen het niveau weer voor u aan. Maximaal 1,5 liter olie per jaar. Niet te combineren als korting bij de periodieke  onderhoudsbeurt.

1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa

Met de Service Pas van Eurorepar Car Service beschikt u over 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorgt Eurorepar Car Service ervoor dat u altijd mobiel bent én blijft.

1 jaar 24/7 mobiliteitsservice voor caravan én aanhanger

Zorgeloos autorijden, ook in de vakantie! Met de Service Pas van Eurorepar Car Service heeft u niet alleen 24/7 (kenteken gebonden) pechhulp voor uw auto maar ook voor uw caravan én aanhanger. Ook tijdens uw vakantie zorgt Eurorepar Car Service voor snelle en goede hulp bij onverhoopte pech.

Zomercheck

Ga met een goed gevoel de zomer in en laat uw auto controleren op 10 belangrijke punten. Na de controle kunt u weer zorgeloos op weg.

Wintercheck

Met een wintercheck weet u zeker dat u goed voorbereid het winterseizoen ingaat. Plan dus op tijd een afspraak bij ons in zodat uw auto winterklaar is.

Banden

Met de Service Pas worden uw banden gecontroleerd op de bandenspanning en het bandenprofiel. De profieldiepte van uw banden moet volgens de wet minimaal 1.6mm zijn. Bij een lager bandenprofiel wordt uw remweg langer. De bandenspanning is ook van belang voor uw remweg en uw verbruik. Zorg er dus voor dat u regelmatig uw banden laat controleren.

Aanvragen?

Wilt u een Eurorepar Service Pas aanvragen of verlengen? U ontvangt de Service Pas voor slechts € 79,95 bij het uitvoeren van onderhoud. Klik hier om een afspraak te maken.