Ook in uw auto een aangenaam binnenklimaat

Onze vakmensen zijn u graag van dienst om uw airco optimaal te laten werken.  In de moderne auto’s kunt u het hele jaar door genieten van de aangename verkoeling van uw airconditioning. Zonder onprettige geurtjes, irritaties of allergieën. Laat daarom minimaal eenmaal per jaar uw airconditioning controleren door de technici van Autoservice de Olm: uw Eurorepar Car Service garage in Krimpen aan den IJssel.

Airco reiniging

Bij de airco reiniging worden vetaanslag, stof, bacteriën, schimmels en overig vuil verwijderd van het airco verdamper. U kunt weer genieten van een frisse aangename verkoeling. Wij adviseren u om uw airco één keer per jaar te laten reinigen.

Airco onderhoud

Bij airco onderhoud wordt de R134A uit het systeem gehaald waarna het systeem wordt gevacumeerd en afgevuld met de juiste hoeveelheid R134A.  Daarnaast  wordt het systeem getest op lekkage en onder druk afgeperst. Uw airco functioneert weer als nieuw. Wij adviseren u om dit groot onderhoud iedere twee jaar te laten uitvoeren.

Opties Airco onderhoud

Eurorepar Car Service
Airco controle

24 95

Test werking

Visuele controle leidingen

Condensor controle

Eurorepar Car Service
Airco reiniging

35 00*

Desinfecteren aircokanalen en pollenfilterbehuizing

Pollenfilter vervangen*

* Wij adviseren bij elke airco reiniging het pollenfilter te vervangen. De reiniging kost €35,-, dit is exclusief de vernieuwing van het pollenfilter. Informeer naar de kosten voor het vervangen van het pollenfilter van uw auto.

Eurorepar Car Service
Airco onderhoud

129 95**

Test werking

Visuele controle leidingen

Condensor controle

Leeghalen en vacumeren

Vullen R134A

Controleren werkdruk

** Alleen geldig voor aircosystemen met R134A koudemiddel.