Autoservice de Olm is vanaf nu een Eurorepar Car Service garage

Autoservice de Olm is vanaf maart 2019 een Eurorepar Car Service garage. De garage gelegen aan de Olm 9 in Krimpen aan den IJssel is een allround garage, en zal zich vanaf nu aansluiten bij het multimerk-netwerk van Eurorepar Car Service. Met deze overstap is Autoservice de Olm nog beter in staat om eigenaren van alle automerken van dienst te zijn in Krimpen aan den IJssel en omgeving.

Eurorepar Car Service is een garage-netwerk die vanuit Frankrijk in 2015 is opgericht. Inmiddels zijn er al 3.200 garages in heel Europa. Voor de klanten van Autoservice de Olm verandert er niet zoveel. Als onderdeel van Eurorepar Car Service heeft Autoservice de Olm het voordeel van een grootschalig netwerk, met diepgaande technische kennis op gebied van auto onderhoud aan alle merken. Echter blijft Autoservice de Olm in handen van dezelfde eigenaar. Op de vestiging zullen Pieter Groenendijk en Johan van der Velden de bekende gezichten blijven.

Eigenaar Piet Broere zegt het volgende over de overstap: “Met de aansluiting bij Eurorepar Car Service kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Zo kunnen wij bij onderhoud aan de auto voor slechts €49,95 de Eurorepar Service Pas aanbieden: een pechhulppas met Europadekking, maar ook een gratis APK-keuring voor benzineauto’s en twee gratis seizoenschecks”. Kortom Autoservice de Olm blijft uw lokale garage waarbij u voor alle soorten onderhoud en service terecht kunt.

Autoservice de Olm - uw Eurorepar Car Service garage: kwaliteit en service voor een vaste prijs